Fodbold nyheder

Farvel De Gea: 10 potentielle erstatninger

Af Tobias Tange

Det virker efterhånden usikkert, at De Gea fortsætter i Manchester United, så her kommer 10 bud på erstatninger for spanieren.

Fremtiden er usikker for David De Gea på Old Trafford. Det virker ikke som om, at spanieren ligefrem er ivrig efter at sætte sin navn på en ny kontrakt med The Red Devils, og han er ifølge mange medier på vej til Real Madrid. Derfor er Manchester United på rygtebasis kædet sammen med flere og flere erstatninger til keeperposten. Mediet Talksport har samlet 10 bud på, hvem der kunne fortsætte den stolte målmandstradition, som klubben fra den røde del af Manchester efterhånden har fået sat op. De kommer herunder.


Andre Onana (Ajax):
Ifølge forskellige medier, vil Ole Gunnar Solskjær gerne hente Ajax-stopperen, hvis De Gea skulle smutte. Den 23-årige keeper har spillet en vigtig rolle i Ajax' successæson, hvor de har vundet Eredivisie, KNVB Cup og nået semifinalen i Champions League.


Christian Fruchtl (Bayern München):
Den unge tysker er spået til at skulle tage over for Manuel Neuer hos de tyske giganter. Han har dog tidligere udtalt sig om, at han gerne vil forsøge sig med en lejeaftale, så han virker til at være åben overfor et skifte. Det vil sikkert kræve et stort tilbud at lure ham væk, men det skulle ikke være noget problem for United.


Keylor Navas (Real Madrid):
Med ankomsten af Thibaut Courtois sidste sommer, ser fremtiden på Santiago Bernabeu sort ud for costaricaneren. Zinedine Zidane skulle ifølge The Express satse på belgieren næste sæson, og derfor har Los Blancos tilbudt Ed Woodward, at de kan hente Navas.


Jasper Cillessen (Barcelona):
Siden 2016 er det kun blevet til 30 kampe for de catalanske giganter, hvor han hovedsageligt har fået lov til at spille i de mindre vigtige kampe i pokalturneringerne. Derfor har han også udtrykt et ønske for at forlade klubben.


Gianluigi Donnarumma (AC Milan):
Rygterne går på, at italieneren forlader barndoms klubben, hvis ikke de sikrer sig en Champions League plads i sidste runde af Serie A. Her er de afhængige af, at nogle af de andre klubber smider point. Derfor vil United forsøge at slå til, men det kan blive svært, fordi Mino Raiola er blevet suspenderet.


Jan Oblak (Atlético Madrid):
Flere af Atléticos profiler forlader klubben efter denne sæson, og derfor kan de måske også se frem til at miste deres stjernekeeper. Derfor regner nogle medier med, at United vil forsøge at sende et stort bud afsted for at lokke ham til England.


Pau Lopez (Real Betis):
Betis-keeperen er måske ikke det mest kendte navn, men til gengæld vil han heller ikke være en speciel dyr mulighed. Med fast spilletid i denne sæson, har han genfundet sin topform og er endda blevet udtaget til det spanske landshold.


Thomas Strakosha (Lazio):
Sidste sommer var han kædet sammen med et skifte til Liverpool, men de valgte som bekendt Alisson istedet. Derfor kunne der måske være et skifte til Old Trafford i kortene for den 24-årige albaner denne sommer.


Jordan Pickford (Everton):
Stort set siden han vandt jobbet som første målmand på landsholdet, har der ifølge medierne været interesse fra Manchester United. Han har godt nok lavet nogle fejl denne sæson, men han er alligevel en velanset mand i England.


Mile Svilar (Benfica):
Belgieren er måske ikke det største navn, men han har faktisk en række imponerende rekorder. Han er den yngste målmand til at stå i Champions League, mens han også er den yngste til at redde et straffespark i turneringen. Han bliver anset som et stort talent og kunne altså være fremtiden på Old Trafford.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik