Fodbold nyheder

Optakt: Manchester City - Watford

Af Torsten Brix

Det er verdens mest berømte pokalturnering, som de sidste 148 år har givet vanvittig mange minder – måske kommer der nok et, når Manchester City og Watford mødes lørdag aften.

Tilbage i midten af marts skrev Indkast, at der var en reel mulighed for Manchester City kunne vinde en Quadruple, men sådan gik det ikke helt, da Tottenham en lille smule overraskende endte med at slå City ud af Champions League i kvartfinalerne.

Nu venter FA Cup-finalen og muligheden for, at City kan vinde en ”Trible” bestående af det engelske mesterskab samt to pokaltriumfer. Tilbage i marts skrev Indkast.dk om chancen for, at City kunne vinde ”FA Cuppen”:

- Vinder City også FA Cuppen? Ja… er det oplagte svar. For hvem af de resterende hold skulle besejre City? Brighton venter i semifinalen, og vinderen af Watford eller Wolverhampton bliver den anden finalemodstander.

Det endte med at blive Watford, der skal spille deres første FA Cup-finale i 35 år, men også efter en lidt let vej til finalen. Watford har vundet over Woking, Newcastle, QPR, Crystal Palace og føromtalte Wolverhampton. I øvrigt så har Manchester City vej til finalen heller ikke været speciel hård, da de har spillet imod Rotherham, Burnley, Newport, Swansea og Brighton.


Kampens profil
Sergio Agüero har scoret seks mål på Wembley, men aldrig i en FA Cup-finale. Det spår Indkast.dk, at den lille argentiner gør imod Watford, som faktisk er lidt af en ønskemodstander for Agüero. I de otte kampe han har spillet imod Watford, har han spillet ti mål. Dette snit fortsætter efter finalen…


Kampens resultat
FA Cuppen startede for ni måneder siden. Siden august har der været spillet 125 kampe og lavet 354 mål. Nu er der to hold tilbage, og Indkast.dk tror, at Pep Guardiola vinder deres tre titler i denne sæson. De vinder sikkert med 3-0, og dermed skriver de sig i historiebøgerne.


Forventet startopstillinger
Manchester City (4-3-3)
Ederson
Walker, Laporte, Stones, Zinchenko
D. Silva, Fernandinho, Gündogan
Sterling, Agüero, B. Silva


Watford (4-4-1-1)
Gomes
Femenia, Mariappa, Cathcart, Holebas
Hughes, Capoue, Doucoure, Pereyra
Deulofeu
Deeney

Kampen spilles lørdag kl. 18 og kan ses på Kanal6.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik