Torsten Brix

Optakt: Porto - Roma

Bliver det endestationen nok engang for Porto?
Kommentar:
Selvom resultatet 2-1 efter første opgør i Champions League-ottendedelsfinalen imellem Roma og Porto måske lyder lidt kedeligt og ordinært, så var det faktisk et ganske dramatisk opgør. Der var flere stolpeskud og de tre mål faldt indenfor blot otte minutter - nu venter returkampen på Estadio do Dragao.

I det første opgør blev den unge Roma-spiller Nicola Zaniolo den helt store helt, da den 19-årige kantspiller scorede to gange, og det har efterfølgende fået ham helt op i skyerne.

- Jeg vil spille i Roma for altid og symbolisere klubben, ligesom Totti gjorde det. Jeg er slet ikke i nærheden af Totti endnu, men jeg ville elske at tilbringe resten af min karriere her i klubben. Jeg vil gøre alt, der kræves, for at det lykkes.

Op til kampen mistede Porto deres førsteplads i den portugisiske liga efter et nederlag til Benfica. Så det kan blive en tung uge for Porto, der ofte har problemer med at gå videre fra ottendedelsfinalerne i Champions League.

Karantæner og skader:
For Porto skulle Vincent Aboubakar være skadet, mens Roma må undvære Cengiz Ünder.

Forventede startopstillinger:
Porto (4-4-2):

Roma (4-3-3):

Bud på kampens profil:
I det første møde var Edin Džeko en konstant trussel imod Iker Casillas i Porto-målet, og bliver Roma-angriberen det igen, kan han blive kampens profil.

Bud på kampens resultat:
Indkast.dk forventer, at Roma får scoret et udebanemål i første halvleg, og dermed skal Porto frem på banen, hvilket det italienske hold udnytter og laver nogle farlige kontraangreb, så det slutter med en Roma-sejr på 3-0.

2016-08-17PortoRoma1 - 1

Kampen spilles onsdag d. 6/3 klokken 21.00 og kan følges på TV3-sport. Kampens dommer er Manuel De Sousa.