Morten Pedersen

Tuchel raser: Det var en katastrofe!

Bayern Münchens træner er rasende over, at der blev dømt offside mod hans hold til sidst i kampen mod Real Madrid.

I går aftes spillede Bayern München på udebane mod Real Madrid i den afgørende semifinale i Champions League, og det endte med en meget dramatisk afslutning på kampen.

Bayern kom foran med 1-0, da der var spillet 68 minutter, men i 88. minut fik Real Madrid udlignet til 1-1, og de kom foran med 2-1 et minut inde i dommerens overtid.

Dybt inde i overtiden var Bayern München i angreb, og det endte faktisk med, at de fik bolden i mål, men inden da var der dog blevet fløjtet for en ret tvivlsom offside, og det er tyskernes træner Thomas Tuchel rasende over. Han mener nemlig, spillet skulle have kørt videre, så VAR kunne have kigget på den.

- Det var en katastrofe. En absolut katastrofe, og det er en klar overtrædelse af reglerne.

- Den klare regel er, at spillet skal fortsætte. Den første fejl blev begået af linjedommeren, og den anden af dommeren, siger Tuchel.