Fodbold nyheder

Atlético Madrid - og de 87.879 km

Af Torsten Brix

Indkast.dk har kigget på de vanvittige rejser, som landskampspausen skaber…

Igennem mange år har man hørt mange klubledere være utilfredse med de mange kilometer, som deres spillere skulle rejse under landskampspauserne – men er der noget om snakken?

Indkast.dk satte sig for at undersøge, hvad der sker for spillerne i de nuværende landkampsdage, og det er faktisk rent ud sagt… vanvittigt - se blot her hvad der sker med Atlético Madrid-spillerne for tiden:


Lucas, Griezmann og Lemar
Med Frankrig til Guingamp og Paris
I alt: 2.916 kilometer

Koke, Rodrigo og Saul
Med Spanien til Cardiff og Sevilla
I alt: 3.242 kilometer

Correa
Med Argentina til Irak og Yeda
I alt: 10.345 kilometer

Thomas
Med Ghana til Freetown og Sierre Leona
I alt: 11.116 kilometer

Filipe
Med Brasilien til Riad og Yeda
I alt: 11.583

Arias
Med Colombia til Tampa og Hassison
I alt: 14.471 kilometer

Godin
Med Uruguay til Seul og Japan
I alt: 21.883 kilomenter


I alt 87.879 kilometer for de 11 rejsende Atlético Madrid-spillere, som sagtens kunne have været flere spillere. Gimenez og Diego Costa kunne også have været ”med på farten”. Samlet set er dette et stort – og forståeligt problem – for klubberne. Det er jo næsten helt grotesk, at sydamerikanske spillere, der til daglig spiller i Europa, skal spille træningskampe i Japan og USA.

Men Atlético Madrid er langt fra den eneste klub med mange rejsekilometer. Kigger man nærmere på rivalerne fra Real Madrid, så rejser deres spillere i denne landskampspause hele 106.641 kilometer. Alene Keylor, Vinicius og Valverde rejser omkring 20.000 kilometer hver…

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik