Fodbold nyheder

Spilforslag: VM-åbningskampen

Af Torsten Brix

Rusland vinder...

Kamp: Rusland - Saudi Arabien
Tip: Asian Handicap -1 (Rusland Sejr)
Odds: 1,70 / Unibet
Kampstart: 17:00

Så starter det… det vi har ventet på i så mange uger, og hold nu op, hvor er vi spændte. Vi har fulgt det her odds meget længe, og det har været stigende og der er rigtig fin værdi her. Kigger man på Ruslands seneste træningskampe så har de ikke vundet i syv kampe, men der har man også mødt blandt andet Frankrig, Brasilien, Spanien og Argentina.

Rusland er på hjemmebane og det kommer til at gå helt amok på lægterne - tror vi. Spillerne vil blive båret frem og de skal nok være helt oppe på kogepunktet til den her kamp. Saudi Arabien kommer til VM efter at være endt nr. 2 i en pulje med Irak, Thailand og andre lande der ikke er imponerende, og det var da heller ikke fordi man selv var imponerende med 19 point i 10 kampe.

Deres seneste træningskampe har budt på smalle nederlag til Tyskland og Italien - kampe hvor de to store nationer ikke rigtigt gad spille bold, og så tabte man 0-3 til Peru.

VI ser først og fremmest Rusland som et langt bedre mandskab, tilmed har de hjemmebane og de SKAL ud og vinde den her kamp, hvis de skal videre fra gruppespillet. Vi tror, at Rusland kører Saudi Arabien midt over, men skulle de vinde med kun et enkelt mål så får vi pengene retur.

Lavet i samarbejdet med www.bettingfamily.com

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik