Fodbold nyheder

Anmeldelse: Fodboldholdet

Af Martin Madsen

Indkast.dk giver dig her en anmeldelse af bogen "Fodboldholdet - Et taktisk blik på moderne, international fodbold," der er udgivet af forlaget Hovedland.

Bo Kampmann Walther og Jakob Genz har skrevet bogen "Fodboldholdet - Et taktisk blik på moderne, international fodbold," der er til fodboldnørden i ordets allerhøjeste forstand. Den går i dybden af analysen med formationerne på banen såsom 4-3-3 og andre. Den kaster et lys over vor tids fodbold på allerhøjeste niveau.

Når man læser bogen, bliver der gået helt i bund med forklaringen om de mest anvendte formationer samt argumenter for tankerne bag hvert valg af hver enkelt formation. Der findes så mange formationer - og der bliver jævnligt diskuteret, hvordan et givent hold har valgt at gribe det taktisk an. Der er bogens forfattere gode til at komme med eksempler på - både omkring et hold samt hvordan spillere og trænere vælger at gå til værks. Positioner som "høje" 8'ere og 9'ere, der slet ikke er 9'ere, bliver fortalt på en fin måde, så man som læser sidder tilbage med en god forståelse af hver eneste disposition og plads på banen.

Bogen indeholder også fortællinger om store profiler, som er et godt supplement til den megen taktisk snak, der er. De to forfattere kommer også med deres bud på deres eget hold, som er sat ud fra de taktiske forklaringer, der er i bogen.

Indkast.dk anbefaler alle fodboldnørder at læse bogen, så man får en endnu dybere forståelse omkring alt den debat, der er i nutidens fodboldverden. Bogen er på 184 sider og koster 270 kroner.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik