Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Jasmin Beganovic

Eto'o, Farfan, M'vila og Bendtner

Nicklas Bendtner er langtfra den eneste, der er blevet smidt af landsholdet. I nedenstående artikel kan man se hvilke andre fodboldspillere, der har haft samme tur som Bendtner.
Jefferson Farfan (Peru)

Jefferson Farfan fik en karantæne på hele 18 måneder, hvor han var blevet filmet med en stor mængde af alkohol samt en masse kvinder. Episoden fandt sted efter en VM-kvalifikation, hvor Peru tabte 1-5. Karantænen blev dog senere nedsat til kun tre måneder.

Slawomir Peszko (Polen)

En dejlig og våd bytur resulterede i at den polske midtbanespiller kom op og skændes med en taxachauffør, der endte med at køre ham ned på politistationen. Den polske landstræner udelukkede Peszko, og har ikke optrådt siden.

Samiel Eto'o (Cameroun)

Den største stjerne i Cameroun, Samuel Eto'o, var hovedarkitekten bag da holdet nægtede at spille venskabskamp mod Algeriet tilbage i 2011. Angriberen blev tildelt en karantæne på 15 kampe. Straffen blev dog nedsat til kun fire kampe.

Arturo Vidal (Chile)

En barnedåb var skyld i at 5 spillere, heriblandt Arturo Vidal blev tildelt hele 10 kampes karantæne af landets forbund. Arturo Vidal kom for sent til landholdslejren sammen med de fire andre i en meget unormal tilstand. Forbundet benådede Vidal, da han var at finde på holdet kort tid efter.

Yann M'Vila (Frankrig)

Hvis Frankrig skulle kvalificere sig til VM i Brasilien, er der i hvert fald ét navn, der med sikkerhed ikke kommer til at figurere i truppen. Efter et besøg på en parisisk natklub i perioden mellem det franske U21-landsholds to playoff-kampe mod Norge i oktober 2012 blev den 22-årige Rubin Kazan-spiller tildelt 21 måneders karantæne af det franske fodboldforbund. Dermed vil karantænen først udløbe 30. juni 2014, hvor VM er gået i gang.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER