Jasmin Beganovic

Mourinhos citater omkring Barcelona

”The special one” har haft sine opgør mod Barcelona, både på og udenfor banen. I denne artikel kan man læse nogle citater som Mourinho er kommet med om Barcelona.
Mourinho har mødt Barcelona med flere af sine klubber. Nedenunder er en samling af nogle bemærkelsesværdige udtalelser fra Mourinho.

UEFA Champions League: Chelsea 1-2 Barclona (22 februar 2006)

Kampen fik sit dramatiske højdepunkt, da Asier Del Horno blev udvist efter blot 37 minutter på banen, efterfølgende sagde Mourinho således:

- Hvordan siger man snyd på catalonsk? Kan Messi blive suspenderet for skuespil? Barcelona er en kulturrig by, der byder på mange teatre og denne dreng har vist besøgt nogle af dem, meget godt endda.

La Liga: Real Madrid 1-3 Barcelona (10. december 2011)

Jose Mourinho mente at Barcelona var meget heldige i denne kamp, og udtalte følgende:

- Uden at jeg tager noget som helst fra dem, så vandt de på grund af held. Mål nummer to var rent held. Vi havde chancen for at score et mål meget hurtigt, selvom bolden så ud til at være ind, så blev den ikke dømt inde. Vi kunne sagtens have scoret til 3-2, men det var ikke vores dag. Konklusion Barcelona var meget heldige.

UEFA Champions League: Inter Milan 3-1 Barcelona(20. april 2010)

Jose Mourinho var en glad mand efter denne sejr, og kom da også ud med en meget sjov bemærkning:

- Jeg så at Barcelona-spillerne prøvede at ligge pres på dommeren, men hvorfor kan de ikke opfører sig som mestre, og indse at de tabte til en bedre hold?

Super Cup: Barcelona 3-2 Real Madrid (18. august 2011)

Portugiseren var utilfreds med at der ingen bolddrenge var, og sagde følgende:

- Det jeg siger nu er ingen kritik, men blot fakta: Der var ingen bolddrenge, hvilket er noget som små hold gør når de fører. Vi spillede dog videre som mænd og blev ikke skadet ved den mindste berøring.

UEFA Champions League: Barcelona 2-1 Chelsea (23. februar 2005)

Frank Rijkaard havde været inde ved Anders Frisk(dommer), og Mourinho mente at det havde en rolle at spille i forbindelse med Drogbas udvisning.

- Da jeg så Frank Rijkaard træde ind i dommerens omklædningsrum, kunne jeg ikke tro mine egne øjne. Da Drogba blev vist ud, var jeg ikke spor overrasket.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER