Kasper Petersen

Uafgjort i medrivende italiensk topopgør

Efter en hæsblæsende afslutning i Kampen mellem Lazio og Napoli, endte det hele med en pointdeling.
Der var lagt op til en tæt affære, da Serie A-tabellens nr. 3 fra Lazio her til aften tog imod nr. 2 fra Napoli på Det Olympiske Stadion. Tilskuerne var vidne til en hårdt spillet og intens kamp, og dommeren uddelte således otte advarsler i løbet af kampen.

Som ventet var jævnbyrdigheden de to hold imellem stor, men allerede efter 12 min. kunne Lazio bringe sig foran ved Sergio Floccari.

Efter scoringen overtog Napoli spillet i jagten på en udligning, mens Lazio primært levede på kontrangreb. Det gjorde de rigtig godt, og Lazio havde flere chancer for at udbygge føringen; Napoli havde dog også deres muligheder, men ingen af holdene kunne få bolden over stregen.

Lige indtil fem minutter før tid. Her måtte Lazio se de tre point slippe dem af hænde, da Hugo Campagnaro gjorde det til slutresultatet 1-1 med en flot helflugter.

Kort forinden havde Lazios Senad Lulic chancen for at lukke kampen med en friløber, men hans ufatteligt svage afslutning blev grebet ud af Napoli-keeper De Sanctis. I overtiden havde Lazio også en gylden mulighed for at sikre sig alle tre point, men Floccaris hovestød prellede af mod overliggeren.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER