Kasper Petersen

Flot mål i Juventus-sejr

Juventus hentede tre sikre point med en 2-0-sejr i rivalopgøret mod Fiorentina.
Første halvleg forløb forholdsvis roligt. Begge hold spillede sig frem til et par halve chancer indenfor det første kvarter, men det blev Juventus der åbende scoringen efter 20 min. Bolden dumpede ned for fødderne af Mirko Vucinic, og uden videre betænkningstid hamrede han kuglen i mål med en flot helflugter.

Få minutter efter havde Vucinic chancen for at gøre sig selv til dobbelt målscorer, men han missede sin friløber på det skammeligste, da han sparkede lige på Fiorentina-målmand, Viviano. Derfor måtte Juventus vente til fem minutter før halvleg med at øge føringen. Arturo Vidal leverede et flot forarbejde til Alessandro Matri kunne gøre det til 2-0.

Anden halvleg forløb ganske roligt. Tættest på at komme på måltavlen var Giovinco, men hans forsøg blev pareret af Viviano.

Dermed endte kampen 2-0 til Juventus, som øger føringen til Napoli i toppen af Serie A til seks point. Napoli spiller senere mod Lazio.