Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
2 - 3
(1 - 1)
Brøndby
AGF
R. Lauritsen (17), R. Lauritsen (41), S. Sebulonsen (64)
T. Kristensen (59), P. Mortensen (78)
Michael Ehrhorn

Kæmpe Brøndby-fest venter: Planlægger enorm march

Brøndby IF kan søndag sikre sig endnu et dansk mesterskab, og det bliver lidt af et tilløbsstykke på Vestegnen.

Brøndby IF har alt at spille for, når man søndag aften går ind til sidste spillerunde i denne sæsons Superliga. Her er der nemlig guld på højkant, og det kan man godt mærke på interessen for opgøret.

Der bliver gang i den, og det bliver der allerede inden, hvis der venter en gigantisk march med Brøndby-fans, det skriver Ekstra Bladet.

Klokken 12 starter en ’guldmarch’ fra Brøndbyøster Torv med kurs mod Brøndby Stadion. De går ad Højsteens Boulevard til Park Allé, inden de rammer Brøndby Stadion.

En march, hvor der ventes flere tusind deltagere, og der bliver dermed også godt proppet ved Brøndby Stadion mange timer før kampstart. Kravet til marchen er, at alle fremmødte møder frem i gult.

Kampen mellem Brøndby IF og AGF begynder klokken 17.00 søndag. Alle kampene i sidste spillerunde i Superligaen afvikles samtidig. Inden kampen står det klart, at Brøndby IF med en sejr kan sikre sig guldet uanset udfaldet af kampen mellem FC Midtjylland og Silkeborg. Medmindre det går helt amok i det jyske. Hvis begge mandskaber vinder deres kampe, skal FC Midtjylland vinde med mere end otte mål for at overhale Brøndby på målscoren.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER