Fodbold nyheder

Gareth Bales hovedpine

Af Jakob Hansen

Gareth Bale er ikke længere ønsket i Real Madrid, og waliserens fremtidsmuligheder er sparsomme.

Gareth Bale skiftede i 2013 til Real Madrid, men tilværelsen i Spanien har bestemt ikke været nogen dans på roser. Kantspilleren har været udsat for meget kritik, og er aldrig blevet den succes mange havde regnet med. Real-træner Zinedine Zidane har ingen planer om, at have Bale i truppen fra næste sæson, og dermed ser det ud til, at hans tid i den spanske hovedstad er et overstået kapitel.

Bale søger derfor en ny løsning, men mulighederne er desværre ikke mange. Ifølge Marca er der i øjeblikket ingen bud på den dyre waliser, og en af grundene er hans høje lønniveau. I Real tjener Bale omkring 125 millioner danske kroner om året, og kun meget få klubber kan møde disse krav. En af dem er Manchester United, men da englænderne missede næste års Champions League, ser denne mulighed ikke ud til at kunne blive aktuel.

Et gensyn med Bales tidligere klub Tottenham har også været nævnt, men London-mandskabet har heller ikke økonomien til at efterleve den høje løn. Tyske Bayern München er før blevet kædet sammen med Bale. Dog har Bundesliga-klubben ikke vist konkret interesse, og man tvivler stærkt på, at dette kommer til at ske.

Gareth Bale, som fylder 30 år til sommer, ser altså ikke ud til at have mange muligheder på bordet. Han kommer højest sandsynligt til at gå drastisk ned i løn, uanset hvor han ender henne. Det vigtigste for Bale må være, at finde et sted hvor han igen kan få fast spilletid, og dermed forsøge at genvinde fordoms styrke.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik