Fodbold nyheder

Hazard overvejer transfer-anmodning

Af Rasmus Ussing

Ifølge AS.com er Eden Hazard nu kommet endnu et skridt tættere på et skifte fra Chelsea til Real Madrid.

Chelsea fastholder en pris på mere end 100 millioner euro for Eden Hazard – en pris Real Madrid er ivrige i at få nedsat. Hazard er nemlig en stor del af deres genopbygningsplaner til sommer. Det har nu fået Chelsea-stjernen til at overveje at anmode London-klubben om et skifte til den spanske kongeklub.

Eden Hazard har ellers været fast besluttet på at forlade Chelsea på god jord, taget hans betydning og forhold til klubben i betragtning. Derfor har en transfer-anmodning ikke tidligere været et ønske for belgieren. Men med Chelseas uvillighed i forhandlingerne med Real Madrid kan det nu være sidste mulighed for at få sin drøm om et skifte til Real Madrid til at gå i opfyldelse.

Chelsea-stjernen har et år tilbage af sin kontrakt med Chelsea, og bliver han ikke solgt i det kommende transfervindue til sommer, vil han kunne forhandle frit med andre klubber fra januar og forlade Chelsea på en fri-transfer næste sommer. Derfor er Real Madrid også fortrøstningsfulde med hensyn til, at Chelseas direktør Marina Granovskaia er villig til at nedsætte prisen på Chelsea-stjernen.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik