Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Silas Stage

Zinedine Zidane vil måske lade årets Ballon d'Or-vinder gå, og så kan Jose Mourinhos næste klub være fundet.

Tottenham er allerede begyndt at planlægge en fremtid uden danske Christian Eriksen. De vil forsøge at hente den 22-årige Ajax-midtbanespiller Donny van de Beek, der også rygtes til Real Madrid og Bayern München. (Mirror)

Barcelona har sat sigtet på Arsenals 27-årige angriber Alexandre Lacazette i en handel der estimeres til cirka 610 millioner. (Express)

Chelsea-manager Maurizio Sarri har sagt til klubbens bestyrelse, at han gerne vil gøre Gonzalo Higuains lejeaftale til en permanent aftale. (Goal.com)

Den tidligere engelske landsholdsspiller Danny Welbeck vil ikke få forlænget sin kontrakt med Arsenal. Dermed vil den 28-årige angriber være tilgængelig på fri transfer, når sæsonen er slut. (Sky Sports.

Real Madrid-træneren Zinedine Zidane kan være tilbøjelig til at lade 33-årige Luka Modrić forlade klubben efter bekymringer over kroatens fysiske form. (AS)

Manchester City-spillerne står til at dele en bonus-pulje på omkring 130 millioner, hvis de vinder den nationale treble (FA Cup, Carabao Cup og Premier League.). (Telegraph)

Størstedelen af Manchester United-truppen vil miste en fjerdedel af deres løn som konsekvens af, at de ikke har kvalificeret sig til Champions League. (Mail)

Carlo Ancelotti har bekræftet, at Napoli er interesseret i at hente PSV's 23-årige fløjspiller Hirving Lozano samt 28-årige Tottenham-spiller Kieran Trippier. (Goal)

Wolverhampton har gjort AC Milans Andre Silva og Marseilles midtbanespiller Morgan Sanson til deres topprioriteter i sommerens transfervindue. (Birmingham Mail)

West Brom's 29-årige venezuelanske angriber Salomon Rondon, der er udlejet til Newcastle, har fortalt Newcastle, at de skal glemme alt om hans alder og købe ham. Rondon sammeligner sig med en god vin. (Mirror)

Newcastle kigger på Young Boys' 27-årige vestreback Benito. (Sun)

Manchester City vil måske bruge 22-årige Marlos Moreno, der er udlejet i Santos Laguna, som et led i planen om at hente Sporting Lissabons 24-årige midtbanespiller Bruno Fernandes. (Sport Witness, via Manchester Evening News)

Nice's 22-årige fløjspiller Allan Saint-Maximin, der er rygtet til Arsenal, er åben for et skifte til AC Milan efter en mulighed for at skifte til Milano-klubben glippede i vinter. (Calciomercato)

Blackburn-manager Tony Mowbray har distanceret sig fra rygterne om, at Blackburn vil hente den 32-årige tidligere landholdsmålmand Joe Hart, der spiller i Burnley. (Lancashire Telegraph)

Cardiff-manager Neil Warnock er blevet bedt om at blive af spillertruppen, og han vedholder ligeledes bestyrelsens tillid på trods af nedrykning fra Premier League. (Telegraph)

Chelseas 24-årige forsvarsspiller Kurt Zouma, der er lånt ud til Everton, forventes at vende tilbage til London-klubben på trods af Evertons interesse i at købe franskmanden. (Liverpool Echo)

Chelsea-anføreren Gary Cahill er gået til angreb på klubbens manager Maurizio Sarri. Den 33-årige forhenværende landsholdsspiller siger, at han har problemer med at vise respekt til den manager, der har bænket ham. (ESPN)

Everton er forberedt på en omstrukturering af målmændene i truppen, hvilket inkluderer Jordan Pickford, Maarten Stekelenburg og Joao Virginia. (Liverpool Echo)

Celtic har tilbudt den tidligere Manchester United-manager Jose Mourinho mulighed for at være manager hos de skotske mestre fra næste sæson. (Sky Sports Italia, via Express)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik