Fodbold nyheder

Liverpool sætter pres på City med sejr

Af Daniel Pantic

Liverpool vandt søndag 2-0 på udebane på Cardiff, og er dermed tilbage på førstepladsen i Premier League.

Der var pres på Liverpool, da de søndag eftermiddag mødte Cardiff. Manchester City havde lørdag vundet mod Tottenham, og dermed var Liverpool pisket til sejr mod Cardiff for at hænge på i mesterskabskampen.

Liverpool startede kampen bedst, og de dominerede også boldbesiddelsen, og der var rigeligt med chancer til Liverpools offensiv-trio.

Firmino skulle få kampens første store chance i midten af første halvleg, da han han modtog en fremragende aflevering fra Mané, og Firmino var alene mod Cardiff-målmand Etheridge, som kunne se afslutningen gå over målet.

Mohamed Salah kom alene igennem mod Cardiff-målet, men Salah blev lukket af Cardiff-forsvaret inden han kunne få en afslutning afsted.

Stillingen var pausen var 0-0 efter et par store chancer til Liverpool.

Forløsningen skulle komme efter 57 minutters spilletid. Trent Alexander-Arnold sendte et hjørnespark ind i feltet, hvor Georginio Wijnaldum stod umarkeret, og han kunne banke bolden ind til 1-0.

Dette var ikke den sidste mulighed til Liverpool. Med 10 minutter tilbage af kampen begik Sean Morrison straffespark mod Mohamed Salah, som blev holdt af Cardiff-forsvarsspilleren. James Milner eksekverede straffesparket stensikkert, og gjorde det til 2-0.

Dette blev resultat på kampen, og dermed er Liverpool tilbage på førstepladsen i Premier League. Manchester City har dog spillet en kamp mindre.

Cardiff City - Liverpool FC 0-2 (0-0)
0-1: Georginio Wijnaldum (57')
0-2: James Milner (Straffespark 81')
Dommer: Martin Atkinson

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik