Fodbold nyheder

- Bytter gerne alle trofæer for VM-guld!

Af Nicolaj Jacobsen

Kunne han, ville Luka Modrić bytte alt guld fra tiden i Real Madrid for en gang VM-guld.

Om et ganske kort øjeblik er VM endelig over os alle igen, og alle 32 deltagende hold vil gøre deres ypperste for at tage det eftertragtede trofæ med hjem fra Rusland.

Kroatiske Luka Modrić er ikke anderledes, han vil sågar bytte samtlige trofæer fra sin tid i Real Madrid ved udsigten til at blive verdensmester med sit landshold. Og siden skiftet til den spanske hovedstad i 2012 er det blevet til en del trofæer; en La Liga-titel, en Copa del Rey, to spanske Super Cups, tre UEFA Super Cups, tre FIFA Klub-VM og endelig fire Champions League-titler.

- Hvis det var muligt, ville jeg gøre det (bytte alle sine trofæer for VM-guld, red.), for landsholdet er altid større, helt specielt. Jeg ville give alt for at vende hjem fra Rusland med et fantastisk resultat og trofæet, fortæller den 32-årige midtbanestjerne til avisen Jutarnji.

Med mindre FIFA laver reglerne om før VM-start torsdag d. 14. juni, skal Kroatien vinde VM på gammeldags maner. Det indebærer, at Modrić og resten af det kroatiske landshold formår at gøre en god figur i Gruppe D, hvor man møder Argentina, Island og Nigeria. Det bliver dog ikke nogen nem opgave, indrømmer Madrid-stjernen.

- Det bliver en svær og kompliceret gruppe. Nigeria, Island og især Argentina er svære modstandere. Men vi har også selv et godt hold, og det vil være nødvendigt med en smule held igennem turneringen.

Første kamp for Kroatien bliver imod Nigeria, og den spilles lørdag d. 16. juni kl. 21.00.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik