Danmark: Superligaen
FT
1 - 1
(0 - 0)
Brøndby
Vejle
D. Wass (88)
O. Nielsen (83)
Hjalte Belmann

Fan-reaktioner: Brøndby - Vejle

Hvem havde set den komme? I hvert fald ikke fansenes fra Brøndby, vi har samlet et udpluk af de kraftige reaktioner fra fansene

Brøndby fan-reaktioner
“Hold kæft hvor latterligt at vi ikke har lyst til at vinde den her kamp på hjemmebane i første halvleg. Hvorfor ikke skifte/ændre efter 20-25 minutter hvor intet lykkedes. Håbløst træner arbejde, at vente så længe. Der kunne Niels fandme noget. Og håbløs opstilling ikke stille med bedste offensiv mod et dårligt bundhold”

“Godt være at de står DYBT! Men så mange gange vores kanter kunne have haft bolden og slået et indlæg og måske gjort et eller andet, skete alt for lidt”

“Der skal øves på at åbne et hold, der spiller så defensivt som Vejle. Med de spiller materiale burde det kunne lade sig gøre. Men det skal også siges at Trott var verdensklasse, og Lauritsen koster igen et mål med sit hovedspil. Plads til forbedringer”

Vejle fan-reaktioner

“Konge præstation. Det lover godt fremover. Næste weekend er vi over stregen. Det blev netop et indkast fra vores nye back og en smuk assist fra Rasmus Lauritsen”

 “Nørreskovens Drenge, fantastisk defensiv kamp og ekstra flot af Nathan Trott”

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER