Michael Ehrhorn

Superliga-spiller bankede Danmark med hattrick

Kristall Ingason nettede hele tre gange, da Islands U21-hold satte Danmark på plads.

I øjeblikket har Superliga-klubberne flere spillere afsted på landsholdsopgaver, og for Sønderjyske Fodbold-angriberen Kristall Ingason var det en god nyhed, da han blev udtaget til Islands U21-landshold. Her skulle han fredag aften i aktion mod Danmark, og det blev en stor aften.

William Osula havde ellers sikret Danmark en føring efter bare et kvarters spil, men kort før den halve time dukkede Kristall Ingason op og udlignede. Islændingene kom også foran før pausen, da Ari Sigurpalsson fra Vikingur Reykjavik nettede.

Brøndby-spilleren Mathias Kvistgaarden nåede at udligne i anden halvleg, inden Ingason tog fat med to scoringer på bare to minutter med et kvarters tid igen. Det kunne de danske gæster ikke svare tilbage på, og Kristall Ingason blev kampens store helt i 4-2 sejren.