Fodbold nyheder

OB-spiller begræder HCs afgang

Af Rune Nørgaard Sørensen

Ikke alle spillere er glade for Henrik Clausen afgang - Rasmus Falk fik således debut under den forhenværende OB-træner.

Det ulmer i Ådalen, og det har det gjort igennem det meste af sæsonen 2011/2012. Efter adskillelige skadelige historier, samt en umådelig dårlig start på forårssæsonen tog sportdirektør Poul Hansen sammen med den øvrige ledelse beslutningen om at afskedige den nu forhenværende OB-træner Henrik Clausen.

Blandt de skadelige historier kan nævnes en spiller der offentligt udtrykte sig negativt om træneren, en anden der ikke ville give ham hånden, og at han selv (Henrik Clausen, red.), efter 4-3 sejren over Panathinaikos, hoppede nøgen i hotellets pool.

Trods de noget uortodokse historier, havde Henrik Clausen dog stadig Rasmus Falks tillid. Til tv2.sporten.dk udtaler han følgende:

- Jeg er rigtig ked af det, som er sket fordi, at han har haft stor betydning for mig. Det var ham, som gav mig chancen og viste mig tillid hele vejen.

-Stemningen (i omklædningsrummet, red.) er selvfølgelig lidt trykket. Det (fyringen, red.) er en overraskelse at komme ned til, og det er aldrig noget godt, når der er en, som bliver fyret. Det kunne lige så godt være spillerne, men det er nemmere at fyre træneren.

OB har kun hentet ét point i foråret, det skete på udebane imod Silkeborg, hvor klubben spillede 2-2.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik