Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Real Madrid vil hente enten Eden Hazard eller Paul Pogba og Sadio Mané, FC Barcelona har planer om at byde 865 millioner kroner for Marcus Rashford, mens Manchester United er parate til at forstærke forsvaret.

Real Madrid arbejder i øjeblikket med to transferplaner. Den oprindelige transferplan indebærer, at Real Madrid køber Eden Hazard. Transferplan nummer to – den mest bekostelige transferplan – indebærer, at Real Madrid både køber Paul Pogba og Sadio Mané. (El Confidencial)

Manchester United har gjort det klart over for Paul Pogbas agent Mino Raiola, at Real Madrid skal betale i omegnen af 1,1 milliard kroner, hvis de vil have fingrene i den 26-årige franskmand. (Marca)

Arsenal og Manchester United kæmper i øjeblikket om Ajax-kantspilleren David Neres, mens Chelsea og Everton også er interesserede i den 22-årige brasilianer. (Sun)

Philippe Coutinho, som har afvist at skifte til Manchester United, kunne meget vel stå på Chelseas ønskeseddel, hvis ”The Blues” får ophævet den transferkarantæne, de blev idømt i februar. (Sport)

Manchester United-manageren Ole Gunnar Solskjær nægtede at diskutere Philippe Coutinhos fremtid på sit Champions League-pressemøde. (Manchester Evening News)

FC Barcelona har planer om at byde 865 millioner kroner for Manchester Uniteds Marcus Rashford, som kun har et enkelt år tilbage af sin kontrakt, når den igangværende sæson slutter. (Mirror)

Arsenals spanske midtbanespiller Denis Suárez – som er udlejet fra FC Barcelona – kæmper i øjeblikket med en problematisk skade, som kan ende med at bringe et eventuelt permanent skifte i fare. (Mail)

Newcastle United håber på at kunne nå til enighed med klubbens manager Rafael Benitez om en kontraktforlængelse i løbet af de næste to uger. (Newcastle Chronicle)

Newcastle United har sluttet sig til Arsenal, Everton og Manchester City i jagten på Burnleys 19-årige midtbanespiller Dwight McNeil. (Star)

Manchester United er parate til at indløse Kostas Manolas' frikøbsklausul på 270 millioner kroner for at få fingrene i den 27-årige forsvarsspiller. (Sun)

Juventus ser ud til at slå Manchester United i kapløbet om FC Barcelona-forsvareren Samuel Umtiti. (Manchester Evening News)

Leicester City-angriberen Shinji Okazaki forlader efter al sandsynlighed klubben kvit og frit, når den igangværende sæson er slut. Den 33-årige japaner var en del af mesterskabstriumfen i 2016. (Telegraph)

Den tidligere Arsenal-midtbanespiller Patrick Vieira, som i øjeblikket er træner i Nice, er blandt kandidaterne til jobbet som Lyon-træner. (Le Parisien)

Manchester City-anføreren Vincent Kompany har løftet sløret for, at han ikke er i klubben til næste sæson. Den 33-årige belgier har kontraktudløb, når den igangværende sæson er slut. (Talksport)

Inter er interesserede i Manchester City-midtbanespilleren Ilkay Gündogan. (Calciomercato)

Manchester United, Juventus og Paris Saint-Germain er alle ivrige efter at få fingrene i Sporting Lissabon-midtbanespilleren Bruno Fernandes. (A Bola)

Der hersker i øjeblikket tvivl om Southampton-midtbanespilleren Jody Clasies fremtid i klubben. Den 27-årige hollænder er lejesvend i Feyenoord, som var interesserede i at hente Southampton-spilleren på en langvarig kontrakt, indtil Clasie røg i klammeri med klubbens træner Giovanni van Bronckhorst. (Independent)

Repræsentanter fra Juventus skal tirsdag mødes med repræsentanter fra Benfica. Formålet er at nå til enighed om det ombejlede stortalent Joao Felix. Den 19-årige portugiser har et personligt ønske om at spille sammen med landsmanden Cristiano Ronaldo, hvorfor Juventus er den mest sandsynlige destination. (AS)

Newcastle United-angriberen Dwight Gayle har løftet sløret for, at han godt kan forestille sig at spille for West Ham – hvor han i øjeblikket er lejesvend – til næste sæson. (Shields Gazette)

Arsenal pønser på at aktivere den algeriske midtbanespiller Ismael Bennacers tilbagekøbsklausul. Den 21-årige midtbanespiller er blevet et varmt navn i Empoli. (Le10 Sport)

Liverpools Rafael Camacho har gjort det klart, at han er en målscorende angriber og dermed ikke en højreback. Det var ellers på højrebacken, at den 18-årige portugiser var i aktion på Liverpools førstehold tidligere på sæsonen. (Express)

Middlesbrough-direktøren Steve Gibson vil have den såkaldte English Football League til at efterforske Championship-rivalerne Aston Villa, Derby County og Sheffield Wednesday for brud på de finansielle regler. (Telegraph)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik