Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Raheem Sterling er en del af Real Madrids genopbygningsplan, Cristiano Ronaldo er i fare for at blive straffet af UEFA, mens den tidligere Esbjerg-målmand Martin Dubravka kan være på vej til Juventus eller en topklub i Premier League.

Manchester Citys Raheem Sterling står på ønskelisten hos Real Madrid. Den 24-årige englænder kan således ende med at blive en del af Real Madrids genopbygning. (Mirror)

Den tilbagevendte Real Madrid-træner Zinedine Zidane har advaret målmanden Thibaut Courtois. Den belgiske målmands tvivlsomme form kan således ende med at få konsekvenser. (Sun)

Liverpool-manageren Jürgen Klopp har udelukket, at han skal bruge mange penge i sommerens transfervindue. Han vil i stedet fokusere på at udvikle de spillere, som Liverpool allerede har i klubben. (Mail)

Juventus-angriberen Cristiano Ronaldo er i fare for at blive straffet af UEFA – eventuelt med en karantæne – fordi han øjensynlig bandede af Atlético Madrid-fansene i forbindelse med midtugens Champions League-kamp mellem Juventus og den spanske hovedstadsklub. (La Gazzetta dello Sport)

Den franske forsvarsspiller Samuel Umtiti drømmer om at slutte sig til Manchester City eller Manchester United, hvis han ender med at forlade Barcelona til sommer. (Calciomercato)

Chelsea-angriberen Olivier Giroud har understreget, at der ikke er den mindste chance for, at han bliver i klubben, hvis han skal fortsætte i sin rolle med begrænset spilletid. (Sun)

Manchester United-manageren Ole Gunnar Solskjær har allerede besluttet sig for, hvilke spillere der skal forlade Old Trafford til sommer. Det er som udgangspunkt helt sikkert, at højrebacken Antonio Valencia forlader ”The Red Devils”. (Manchester Evening News)

Arsenal er efter sigende en af de klubber, som er interesserede i den 33-årige højreback. Hans far har i den forbindelse understreget, at han i hvert fald ikke bliver i Manchester. (Metro)

”The Gunners” går måske glip af den tidligere AS Roma-sportsdirektør Monchi, som i lang tid har været rygtet til London-klubben. Den 50-årige sportsdirektør kan i stedet være på vej til Sevilla. (Metro)

Arsenal indtager dog førstepladsen i kapløbet om AC Milans spanske kantspiller Suso, fordi Monchi tilsyneladende har været tæt på at melde sin ankomst. (Mirror)

FC Barcelona-direktøren Eric Abidal var til stede på San Siro torsdag aften, hvor Inter tog imod Eintracht Frankfurt. Her holdt han øje med den 21-årige Frankfurt-angriber Luka Jovic, som endte med at score kampens eneste mål. (Marca)

Newcastle-målmanden Martin Dubravka, som har en fortid i Esbjerg, kan tænkes at forlade klubben, fordi Juventus og en unavngiven klub i toppen af Premier League er interesserede i den 30-årige slovak. (Chronicle)

Newcastle-manageren Rafael Benitez håber dog på at kunne overtale Isacc Hayden til at blive i klubben, selvom den 23-årige midtbanespiller har indgivet transferanmodninger i de seneste to transfervinduer. Benitez mener, at den forhenværende Arsenal-spiller har potentialet til at blive engelsk landsholdsspiller. (Chronicle)

Repræsentanter fra Arsenal snakkede med repræsentanter fra Stade Rennais, da torsdagens Europa League-kamp mellem de to klubber var fløjtet af. Omdrejningspunktet for samtalen var den 21-årige kantspiller Ismaila Sarr. (Sun)

Leicester City-manageren Brendan Rodgers har løftet sløret for, at han prøvede at få den 22-årige Leicester-forsvarer Ben Chilwell til Liverpool, da han var manager for ”The Reds”. (Mirror)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik