Fodbold nyheder

Luiz helt og skurk - i Chelsea-sejr

Af Torsten Brix

Vigtige Champions League-point var på spil på Stamford Bridge.

Eftersom Arsenal tidligere lørdag tabte til West Ham og Manchester United står overfor en stor opgave, når de skal gæste Tottenham, så kunne Chelsea sent lørdag aften tage et stort spring imod næste års Champions League ved at besejre bundholdet Newcastle.

Det startede også godt, da Pedro i dagens indledning bragte London-holdet foran efter en formidabel aflevering fra David Luiz, men den brasilianske forsvarsspiller blev som så mange gange før både helt og skurk i en fodboldkamp. For kort inden pausen og efter, at Newcastle har fået et lille overtag, så udlignede Newcastle til 1-1 ved Ciaran Clark. Den irske forsvarsspiller kom højst op til et hjørnespark, hvor Luiz slet ikke kom op til Clark.

Det uafgjorte resultat varede, indtil der næsten var spillet en time. Her var Newcastle-forsvaret meget fokuseret på den formstærke Eden Hazard, der førte bolden frem, hvilket gav plads til en flot aktion og afslutning af Willian til 2-1.

Målet var på den tidligere Esbjerg-målmand Martin Dubravka, der faktisk havde flere gode redninger i kampen, så det sluttede med en 2-1-sejr til Chelsea efter Luiz havde været helt og skurk…


Chelsea – Newcastle: 2-1 (1-1)
1-0: Pedro (9)
1-1: Ciaran Clark (40)
2-1: Willian (58)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik