Fodbold nyheder

SønderjyskE henter Amankwaa

Af Bertram Christensen

Den tidligere FCK-spiller får en kort kontrakt med sønderjyderne.

Danny Amankwaa er tilbage i Superligaen. Det står klart efter SønderjyskE tidligere på dagen offentliggjorde købet af den 24-årige offensivspiller fra skotske Hearts. Han får en etårig kontrakt, oplyser klubben.

Amankwaa har tidligere tilbragt seks år på FCKs førstehold uden rigtigt at slå igennem. Derfor skiftede han i januar sidste år til skotske Hearts, men det blev ikke den store succes, og nu er han igen at finde i Superligaen hos SønderjyskE. Et sted han er glad for at være.

- SønderjyskE var den klub, der ville mig mest, og jeg havde nogle gode samtaler med Glen Riddersholm, og jeg tror, det bliver et godt samarbejde. Min form er rigtig god, selv om jeg ikke har spillet så meget, men jeg har spillet træningskampe og føler mig skarp og har også kun haft en uges pause, fortæller han til klubbens egen hjemmeside.

Udover sine år hos FCK har Amankwaa også gjort sig bemærket på de danske ungdomslandshold. Her er det blevet til 61 kampe på alle niveauer fra u/16 til u/21. A-landsholdsdebuten har han dog stadig til gode.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik