Fodbold nyheder

ESPN: Pochettino er Uniteds foretrukne

Af Ryan Svale

På trods af vikarierende manager Ole Gunnar Solskjærs fine start, så anser Manchester United stadig Mauricio Pochettino som førsteprioritet.

José Mourinho blev i december måned fyret som manager for den engelske Premier League-klub Manchester United. Klublegenden, Ole Gunnar Solskjær, blev hentet ind som vikarierende træner for resten af sæsonen. Her har nordmanden fået en perfekt start på tilværelsen med fem sejre ud af fem mulige.

På trods af den imponerende starte, så skal Ole Gunnar Solskjær ikke regne med at blive udnævnt som permanent træner for de tyvedobblete engelske mestre. For ifølge ESPN, så har Manchester United-ledelsen ikke ændret standpunkt trods Ole Gunnar Solskjærs fine start og anser stadig Tottenham-træner, Mauricio Pochettino, som førsteprioritet til trænersædet.

Kilder tæt på klubben har angiveligt fortalt ESPN, at United forventer, at den nye træner kan levere trofæer, titler og konkurrere i samtlige turneringer – og umiddelbart anses Mauricio Pochettino eller Juventus' Massimiliano Allegri som de bedste bud på trænere, som kan opfylde de kriterier.

Næste opgave for Ole Gunnar Solskjærs i spidsen for Manchester United er netop imod Mauricio Pochettino og Tottenham, når de to klubber mødes søndag kl 17.30

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik