Fodbold nyheder

Medie: Chelsea vil have kæmpe talent

Af Stefan Lindahl

Italienske medier mener, at Chelsea jagter Cagliari-midtbane-talentet Nicolo Barella.

Sport Italia og Sky Sport Italia mener at vide, at London-klubben Chelsea jagter det italienske midtbane-talent Nicolo Barella, der spiller i Serie A-klubben Cagliari. I Chelsea kan Barella blive parret med den italienske manager Maurizio Sarri. Sport Italia mener, at Barella er udset som erstatning for spanske Cesc Fàbregas, der ligner en mand på vej ud af klubben, eftersom hans kontrakt udløber til sommer.

Begge medier erfarer, at spilleren koster mellem 340 og 370 mio. kroner. Chelsea er dog ikke de eneste, der er interesseret i midtbane-esset. Tidligere er nærmest samtlige Serie A-top-klubber nævnt som en mulig destination. Senest er Inter og Napoli begge blevet varme ved tanken om at tilføre deres midtbaner et italiensk islæt.

21-årige Barella har været i Cagliari siden 2006, og har været hele klubbens ungdomsafdeling igennem inden førsteholdsdebuten i oktober 2015. Siden da er det blevet til næsten 100 førsteholdskampe hos sardinerne. I oktober-måned 2018 fik Barella debut på det italienske A-landshold efter at have spillet på samtlige italienske ungdomslandshold.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik