Fodbold nyheder

Sir Alex: Jones kan blive den bedste

Af Anders Hoppe

Manchester United tabte i aftes med 2-1 til Valencia, hvor Phil Jones scorede et selvmål. Indkast ser tilbage til 2013, hvor der var høje forventninger til forsvarsspilleren...

I går aftes blev der spillet Champions League. Manchester United havde allerede sikret sig videre avancement i den præstigefyldte turnering, og derfor sendte Jose Mourinho et par reserver på banen i kampen mod Valencia. På banen var også Phil Jones. Den 26-årige forsvarsspiller blev hentet ind som 19-årig tilbage i 2011 af den legendariske manager Sir Alex Ferguson. Det er siden blevet til 148 kampe for ”The Red Devils”, hvor englænderen har formået at præstere at score fem selvmål for storholdet.

Et af de mål blev scoret i gårsdagens Champions League-kamp. I den anledning kigger Indkast.dk tilbage på de forventninger, Sir Alex havde til Jones, dengang Manchester United vandt mesterskabet i 2013.

- Phil Jones ser ud til at blive en af de helt store. Måske kan han blive vores bedste spiller nogensinde. Jeg tror, Jones er en af de bedste spillere vi nogensinde har haft, derudover kan vi spille ham på utallige positioner. Han kommer til at blive en fænomenal spiller, uanset hvor han ender henne på banen. Det udtalte Ferguson i 2013 til ESPN.

Ganske rigtigt, så har Phil Jones haft flere højdepunkter i sin Manchester United-karriere. Englænderen fungerede som en stabil skanse i forsvaret under Ferguson, men ligesom så mange andre spillere hos United, har stabilitet været en mangelvare, siden Ferguson stoppede i klubben.

Som man kunne læse tidligere i dag på Indkast, så var de mange Manchester United-tilhængere også utilfredse med Jones ovenpå Valencia-kampen, som United tabte 2-1. Her gik de hidsige fans til Twitter, hvor de rødglødende tastaturkrigere gav Phil Jones titlen som ”den værste spiller set i en Manchester United-trøje”.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik