Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Obaida El-Itr

United tilbyder Martial kæmpe ugeløn, Conte slæber Chelsea i retten og Fekir jagtes af topklubberne.

Manchester United vil tilbyde offensivspilleren Anthony Martial en femårig kontrakt med en ugeløn på 1,6 millioner kroner. (Sun)

Chelsea og Bayern München er interesserede i Lyons 25-årige playmaker Nabil Fekir. Den franske stjerne har fortalt Lyon, at han ønsker at skifte til sommer. (L'Equipe)

Tottenhams angriber Fernando Llorente siger, at han vil vende tilbage til Spanien, hvis muligheden opstår. Spilleren har haft svært ved at få spilletid under Pochettino. (London Evening Standard)

Manchester United er interesserede i at underskrive med Sampdorias' danske forsvarsspiller Joachim Andersen. (Mirror)

Watfords manager Javi Gracia har accepteret en treårig forlængelse af sin nuværende kontrakt, som oprindeligt udløb til sommer. (Times)

Mexico overvejer at ansætte tidligere Watford-manager Quique Sánchez Flores som deres nye træner. (ESPN)

Lilles talentfulde kantspiller Nicolas Pepe er smigret over rygterne, der forbinder ham med Arsenal og andre storklubber, men ifølge ham selv, er det for tidligt at tænke på et skifte. (London Evening Standard)

Premier League-klubberne er frustrerede over, at Tottenham stadig spiller deres kampe på Wembley, da banen er i dårlig stand. (Telegraph)

Liverpool-manageren Jürgen Klopp tog et alvorsord med spillerne efter deres nederlag til serbiske Røde Stjerne i Champions League. (Guardian)

Zlatan Ibrahimović afviser, at han skifter på lån til en europæisk klub, nu hvor MLS-sæsonen er færdig. (Mirror)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik