Fodbold nyheder

Eden Hazard forudsiger Ballon d'Or

Af Daniel Fisker

Eden Hazard er nomineret til Ballon d'Or. Den belgiske superstjerne tror dog ikke, at han selv vinder den prestigefyldte pris. Han har imidlertid en anden favorit.

Eden Hazard hjalp Belgien til bronzemedaljer ved sommerens VM-slutrunde. Den belgiske superstjerne havde dog en skuffende sæson med Chelsea, hvorfor han ikke er blandt favoritterne til at vinde Ballon d'Or. Favoritværdigheden tilskrives i stedet Luka Modrić.

Den 33-årige kroat mildt sagt haft et godt år, som blandt andet bød på det tredje Champions League-trofæ i træk og en VM-sølvmedalje. Eden Hazard tror på, at Luka Modrić, som vandt FIFA's Best Men's Player-prisen i sidste måned, gør rent bord og vinder Ballon d'Or.

- Jeg tror ikke, at jeg vinder. Modrić fortjener den efter min mening, udtaler Eden Hazard ifølge Daily Star.

- Der er tre-fire andre spillere, jeg også kunne nævne. Eksempelvis Varane, fordi han også har vundet mange trofæer.

- For at sige det som det er, så kunne jeg også godt fortjene prisen, men jeg tror helt seriøst, at Modrić kommer til at vinde den.

- Det bliver hans belønning for en fantastisk sæson i Champions League og en VM-finale.

27-årige Eden Hazard er tidligere blevet sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid, hvor Luka Modrić slår folderne. De seneste ti vindere af Ballon d'Or har spillet i Spanien, hvilket kan være med til at overtale Hazard til et skifte.

- Det er derfor, at jeg gerne vil skifte – måske.

Eden Hazard har spillet i Chelsea siden sommeren 2012, hvor han skiftede fra Ligue 1-klubben LOSC Lille. Den belgiske venstrekant har siden da spiller 310 kampe i Chelsea-trøjen, hvilket har resulteret i 97 mål og 78 assists.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik