Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Daniel Pantic

Zinedine Zidane nævnes som en eventuel kandidat til United-jobbet, Manchester City er efter Lyon-spiller og Thierry Henry nævnes som ny mulig manager i Championship-klub.

Manchester United-ledelsen har opfordret Zinedine Zidane til ikke at overveje andre stillinger, mens de beslutter sig for fremtiden for manager Jose Mourinho. (Sunday Mirror)

Manchester United-fans stod med en papfigur af tidligere Real Madrid-træner Zidane uden for Old Trafford før lørdagens sejr over Newcastle. (Eurosport)

Hvis Manchester United vælger at fyre Jose Mourinho, så ville de blive nød til at betale cirka 290 millioner kroner til Mourinho, men hvis han slutter sæsonen og United ender udenfor Champions League-pladserne, så kan dette tal blive reduceret til cirka 100 millioner kroner. (Sunday Mirror)

Mourinho afslørede, at han modtog en SMS, hvor der var opbakning fra Manchester United-bestyrelsen før 3-2-comeback-sejren mod Newcastle. (Sunday Times)

Manchester City bliver nødt til at bryde deres transferrekord for at hente Lyon-midtbanespiller Tanguy Ndombele i januar transfervinduet, efter at Ligue 1-klubben har værdisat den 21-årige franskmand til cirka 588 millioner kroner. (Daily Star Sunday)

Den tidligere Arsenal-angriber Thierry Henry er en tidlig favorit til at blive ny Aston Villa-manager efter indledende samtaler med klubbens bestyrelse. (Sunday Telegraph)

Manchester United har fortalt Paul Pogba, at han ikke vil blive solgt i januar transfervinduet, selvom den 25-årige franske midtbanespiller er interesseret i at skifte til FC Barcelona. (Mail on Sunday)

Tottenham-midtbanespilleren Mouse Dembélé forventes ikke at underskrive en ny aftale med Spurs og belgieren ser ud til at forlade Tottenham på fri trasfer når hans kontrakt udløber næste sommer, og ifølge rygterne bliver det til Kina eller Mellemøsten. (Sun on Sunday)

Arsenal kan være efter 28-årige Porto-kaptajn Hector Herrera, som en erstatning for Wales-midtbanespilleren Aaron Ramsey, som forventes at forlade Arsenal i enten januar eller næste sommer. (A Bola, via Football London)

Huddersfield-manager David Wagner planlægger at hente Brentfords franske angriber Neil Maupay for cirka 88 millioner kroner for at forstærke holdet i overlevelseskampen. (Sun on Sunday)

Liverpool og England backen Nathaniel Clyne er et januar transfermål for Leicester. (Sunday Mirror)

Wolves-manager Nuno Espirito Santo siger, at der kommer mere fra hans hold efter at de rykkede op på en syvende plads i Premier League efter 1-0 sejren mod Crystal, de er nu ubesejret i seks kampe. (Express and Star)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik