Fodbold nyheder

Kontrolleret Malmø-sejr over Besiktas

Af Christian Madsen

Der var lagt op til en spændende kamp i gruppe I mellem førerholdet Besiktas, og gruppens sidsteplads Malmø, som skulle tage revanche.

Kampen startede meget livligt, da begge mandskaber lagde hårdt ud med mange angreb, og skudforsøg, der dog manglede mere kvalitet, til at kunne blive rigtig farligt.

Malmø lod meget af initiativet gå til Besiktas hvilket også kunne ses på boldbesiddelsen i første halvleg, men Besiktas fik ikke udbyttet dette.

Fra starten af anden halvleg fik Malmø givet lidt igen i forhold til boldbesiddelse, og fik sendt flere skudforsøg afsted mod Besiktas-målet, og dette kastede en scoring af sig efter 53 minutters spil. Caner Erik var uheldig at sætte bolden i eget net, og derfor sende Malmø i front, så jublen kunne bryde løs.

Efter den noget uheldige start på anden halvleg for Besiktas vedkommende, forsøgte de at svare igen med offensive indskiftninger heriblandt Ricardo Quaresma, men det hjalp ikke meget, da Malmø efter 76 minutters blev tildelt et straffespark, som topscoreren Markus Rosenberg omsatte til scoring og dermed vandt Malmø en fortjent 2-0-sejr over Besiktas, og kunne tage revanche for deres nederlag i første runde af gruppespillet.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik