Fodbold nyheder

Solbakken: Sindssyg præstation

Af Torsten Brix

Igen skal der spilles magiske kampe i Parken…

- Det er en helt sindssyg præstation, når du er en klub i Skandinavien, der har været i et gruppespil i 12 af de seneste 13 år. Der er ingen, der forstår, hvor stort det er. Det er en overpræstation af dimensioner. Det er en helt syg præstation. Du kan bare kigge på de hold, der har gjort det. Der er 10-12 hold i Europa, der har været så solide…

Sådan lyder det fra Ståle Solbakken i dagens udgave af Politiken, inden FCK tager imod russiske Zenit i endnu et europæisk gruppespil:

- Da jeg kom ind som ny, var der mange, som talte om, at Parken er lidt et magisk sted, hvor der kan ske nogle vilde ting. Der var ikke mange, som havde spået os rigtig gode chancer mod Atalanta, selv om vi havde fået 0-0 dernede. Jeg fik selv bekræftet den aften, at der kan opstå en speciel stemning, hvor klubben igen formår at ramme sit højeste niveau, og fansene virkelig var meget på.

- Det er blevet en rigtig stærk tradition med de her europæiske gruppespil. Alle, der kommer til FCK, gør det på grund af de kampe. Det banker dybt i alles hjerter, at vi skal altså præstere vores allerbedste i de afgørende kampe om at komme i gruppespillene, ellers bliver det ikke en sæson på det niveau, som vi ønsker.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik