Fodbold nyheder

Guardiola åben for Barça retur

Af Ryan Svale

Manchester City-træneren, Pep Guardiola, ønsker at vende tilbage til Barcelona en dag.

Da Pep Guardiola i 2008 overtog det ledige trænersæde i Barcelona, var rigtig mange overrasket og så ikke den store fidus i Guardiola, da indtil ansættelsen kun havde været træner for klubbens B-hold. Pep Guardiola overraskede dog alt og alle og vandt The Treble med Barça i sin første sæson med klubben og siden er resten historie.

I dag er den nu 47-årige Guardiola manager i Premier League-klubben Manchester City og anses af mange som verdens bedste træner.
Guardiola har før udtalt, at hans trænerkarriere ikke varer for evigt og, at han måske stopper før andre tror. Guardiola har før afvist at han vender tilbage til Barcelona som træner, men han fortæller i et interview med Movistar, at han gerne ser sig vende tilbage i Barça, men ikke som manager:

”Jeg vil gerne slutte, hvor jeg startede det hele. Mine sidste opgaver skal være omkring ungdomsarbejdet, og forhåbentligt bliver det i Barcelona”, siger Guardiola med hentydning til en eventuelt fremtidig trænergerning for B-holdet i klubben, eller en anden rolle i ungdomsarbejdet.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik