Fodbold nyheder

Lloris forbliver Spurs-kaptajn

Af Ryan Svale

Spurs-manager, Mauricio Pochettino, bekræfter, at Hugo Lloris fortsat forbliver anfører for klubben på trods af, at han fornylig blev kendt skyldig i at have kørt spirituskørsel.

Den franske verdensmester og Spurs-anfører, Hugo Lloris blev i august måned anholdt af det engelske politi for at køre bil med alkohol i blodet. Franskmandens promille var angiveligt det dobbelte over det tilladte, og Lloris var ikke sen til at beklage for sine handlinger og erkendte tidligere på ugen sig skyldig i spirituskørsel. Af den grund blev Lloris frataget kørekortet og må ikke køre bil i 20 måneder og modtog derudover en bøde på knap en halv million kroner.

På grund af sin handling og sin dom er der blevet spekuleret om, hvorvidt Lloris skulle fratages anførerbindet i Tottenham. Det kommer dog ikke til at ske, fastslår Tottenham-manager Mauricio Pochettino:

- Vil han fortsætte med at være kaptajn? Ja selvfølgelig. Han var den første, der fortrød det. Alt det, der skete i retten, var ikke godt, og han har det ikke godt. Han sagde, at han var skyldig og ansvarlig for sin handling, sagde Tottenham-manageren ifølge The Guardian.

- Alle kan begå fejl, og han har nu fået sin straf. Han straffer også sig selv. Vi er ikke Gud, og vi kan ikke dømme personer. Vi skal gøre ham opmærsom på, at han har lavet en fejl. Det er en kæmpe lærestreg for ham. Han sagde til mig 'Boss, jeg har begået en fejl. Nu skal jeg spille som en mand'.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik