Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Tobias Tange

Champions League-finalen kan måske spilles i New York, Özil er eftertragtet i Tyrkiet, og så er der nyt om Luke Shaw.

Arsenals tyske midtbanespiller Mezut Özil er et mål for den tyrkiske klub Fenerbache (Fotomac).

Tottenham følger Leicesters 21-årige venstreback, Ben Chilwell, som lige er blevet udtaget til landsholdet for første gang. De vil også byde på Ajax' hollandske midtbanespiller Frenkie De Jong (Telegraph).

Christian Eriksen har svoret, at han vil tage sin gode scoringsform med til Premier League og Tottenham (Daily Mirror).

Den firdobbelte Premier League-vinder Edwin van der Sar har udelukket, at han vil blive ansat i en teknisk rolle i Manchester United (Sky Sports).

Den tidligere engelske landsholdsspiller Paul Gascoigne siger, at England "Aldrig vil få en anden mig", efter Gareth Southgate har været ude at sige, The Three Lions mangler kreativitet på midtbanen (The Sun).

Kasper Schmeichel mener, at Leicesters nye tilgang til transfermarkedet, hvor de ikke sælger så nemt, vil forhindre, at de bliver skubbet rundt med op markedet (Daily Star).

Imens har hans holdkammerat Johnny Evans rost de unge spillere, der kommer med på det nordirlandske landshold (Aberdeen Evening Express).

Chelsea betalte omkring 333 millioner kroner for meget, da de købte Kepa fra Athletic Bilbao i august ifølge CIES Football Observatory (Football Italia).

Charltons 16-årige midtbanespiller Jeremy Sarmiento, som er født i Madrid, er tæt på at skifte til Benfica, selvom der også er interesse fra Manchester City (London Evening Standard)

Manchester Uniteds 23-årige forsvarsspiller, Luke Shaw, ser ud til at misse klubbens to næste kampe mod Watford og Young Boys, efter han fik en hjernerystelse i Englands landskamp (Mirror).

Den tidligere engelske landsholdsspiller John Barnes siger, at han har ondt af Harry Kane, fordi Gareth Southgates mangler kreativitet på midtbanen (Talksport).

West Bromwich kommer ikke til at miste Dwight Gayle i år, selvom der har været rygter om kinesisk interesse i den Newcastle-ejede angriber (Express & Star).

Champions League-finalen kan blive spillet i New York i fremtiden ifølge et fremtrædende mediemogul (Sun).

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik