Fodbold nyheder

Hvem skal Inter sige farvel til?

Af Stefan Lindahl

Inter bliver kædet sammen med den italienske guldfugl Federico Chiesa, men må slippe en offensiv-spiller for at få plads til ham.

I går skrev Indkast, at Inter og Juventus slås om den italienske guldfugl Federico Chiesa. I dag skriver italienske Tuttosport, at Inter vil have italieneren så meget, at de er klar til at ofre Keita Baldé, hvis man kan få Chiesa til Milano-klubben. Ifølge mediet ønsker Chiesa ikke at skifte til klubben, fordi han skal finde sin plads mellem offensiv-spillere som Candreva, Politano, Keita Baldé, Perišić, Lautaro Martínez og Mauro Icardi.

Derfor meddeles det, at Inter vil levere den senegalesiske kant-spiller, der er på sæson-langt lån hos ”Nerazzurri”, tilbage til Monaco uden at indløse købs-optionen på ham. Keita Baldé har tidligere spillet i italienske Lazio, inden han tog turen til Monaco, i et vindue hvor han var kædet sammen med diverse italienske stor-klubber heriblandt Inter.

Hvis Inter ikke kan opfylde kravene fra Chiesa og hans agent, ligner et skifte til Juventus som en god mulighed for italieneren. I Juventus vil Chiesa skulle dele spille-tiden med den tidligere hold-kammerat fra Fiorentina nemlig Bernadeschi. Juventus, der også har forkøbsret på en anden Viola-spiller nemlig den 20-årige centerback Milenkovic, har et historisk godt forhold til Fiorentina i forhold til transfers der måske kan have indflydelse på Chiesas beslutning.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik