Fodbold nyheder

Chelsea vil have Milan-profil

Af Stefan Lindahl

I sommer har AC Milan lejet Chelsea-midtbanespilleren Bakayoko. Nu ser Chelsea mulighed for at tilknytte en Milan-profil, hvis lejeopholdet bliver en succes.

Chelsea ønsker ifølge Calciomercato at tilknytte AC Milan-profilen Suso næste sommer. London-klubben ser som mulighed at bytte sig til Suso ved at lade Tiemoue Bakayoko blive i Milano-klubben efter denne sæson. Det anses dog kun som en mulighed, hvis franskmanden kan finde sig selv, og det niveau der gjorde ham ønsket i Chelsea, da han kom fra Monaco. Sker det ikke virker det utænkeligt, at milaneserne ønsker at købe franskmanden fri.

Suso har før opholdt sig i Premier League nemlig hos Liverpool. Spilleren er gået fra indskifter til profil hos AC Milan, hvilket har gjort ham uhyre eftertragtet i diverse storklubber både i og uden for Italien. I denne sommer var der snak om et skifte til Milan-rivalerne Inter. Et rygte AC Milans nu tidligere bestyrelse skød godt og grundigt ned, da ”Nerazzurri” fik at vide at de kunne få Suso i en byttehandel, der skulle sende Inter-profilerne Mauro Icardi, Ivan Perišić og Brozovic til ”Rossoneri”. Samtidig var Roma, Juventus, Napoli, Tottenham og Atlético Madrid angiveligt også ude med en føler omkring den 24-årige spanier.

Milano-klubben har ifølge mediet allerede lugtet Chelseas plan, og vil angiveligt bruge Suso som våben til at lokke Chelsea-spillerne David Luiz og Cesc Fàbregas til klubben. Begge spillere er transfer-frie efter denne sæson, og klubben meldes derfor klar til at gøre et forsøg på at lande de to meget prominente navne.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik