Fodbold nyheder

FC København kæmpede sig til uafgjort

Af Bertram Christensen

Et hårdtarbejdende FC København-hold sikrede sig et fint udgangspunkt i kampen mod Atalanta.

De første ti minutter stod der Atalanta på det hele. FC København rørte stort set ikke bolden, men de stod imod det det hårde italienske pres. Det betød blandt andet, at FCK kom lidt bedre med. Men ens for de to hold var, at ingen af dem formåede at skabe de store chancer.

Især var Atalantas Alejandro Gómez god i starten af kampen. Derfor var det heller ikke helt overraskende, at han var første mand til at sende bolden i nettet. Et skud fra kanten af feltet blev rettet af og trillede i mål. Men heldigvis for FCK blev der dømt offside på Musa Barrow, som var inde omkring situationen. Derfor stod der fortsat 0-0 efter 34 minutters spil.

Der skete dog ikke de helt store ting efter det, og de to hold kunne gå til pausen med 0-0. Atalanta startede klart bedst, men FC København kæmpede sig flot tilbage i kampen.

Anden halvleg startede som første, med stor Atalanta-dominans. Igen kom meget af spillet fra Gomez, som virkelig var sprudlende. FCK var kun sjældent oppe omkring Atalanta-feltet, mens Atalanta havde flere halvstore chancer.

Det føltes nærmest som om, at FCK slet ikke var på Atalantas banehalvdel i anden halvleg. Men de forsvarede sig flot, og målmanden Jesse Joronen stod en flot kamp. Det var nok til at sikre dem et 0-0-resultat, som de vist var godt tilfredse med.

Atalanta – FCK 0-0 (0-0)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik