Fodbold nyheder

Ombejlet VM-kroat forlænger sin kontrakt

Af Daniel Fisker

Den ombejlede VM-kroat Ante Rebić har forlænget sin kontrakt med Eintracht Frankfurt til 2022.

Ante Rebić var et af lyspunkterne på det kroatiske landshold, som gik hele vejen til finalen ved sommerens VM-slutrunde. Den hurtige kantspiller var med i seks ud af syv VM-kampe, hvilket gav den 24-årige kroat talrige bejlere.

Allerede under VM-slutrunden fik Bayern München ifølge rygterne øjnene op for Ante Rebić, som dog var fast besluttet på at vente til efter slutrunden med at snakke fremtid. Ifølge rygterne var Rebić også et varmt navn i Manchester United, indtil det engelske transfervindue lukkede torsdag.

De to storklubber – og alle andre bejlere – kan dog tilsyneladende godt skyde en hvid pil efter Ante Rebić, som fredag har forlænget sin kontrakt med Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt, som sluttede sidste sæson på ottendepladsen i Bundesligaen – fire point fra en billet til Europa League.

Ante Rebić skiftede i første omgang fra Fiorentina til Eintracht Frankfurt i sommeren 2016. Dengang var der tale et lejeophold på et halvt år. Herefter blev den kroatiske kantspiller igen udlejet til Frankfurt-klubben – denne gang i en hel sæson – som herefter købte ham for 15 millioner kroner.

Dengang – i juni 2018 – var Rebić ifølge Transfermarkt 75 millioner kroner værd. En måned senere – i kølvandet på sommerens VM-slutrunde – var Rebics transferværdi dog skudt i vejret til 225 millioner kroner.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik