Fodbold nyheder

Medie: Spurs med bud på Villa-spiller

Af Stefan Lindahl

I løbet af sommerens transfer-vindue, har adskillige rygter sendt Jack Grealish til Tottenham. Nu er der ifølge stort sports-medie, faldet et officielt bud på spilleren.

Som Indkast tidligere har skrevet, har rygterne længe sviret, om hvorvidt Championship-klubben Aston Villa, ville gå med til at sælge den talentfulde midtbane-mand, Jack Grealish, til Tottenham.

Nu er der, ifølge ESPN faldet et bud på godt 207 mio. kroner, som den tidligere etablerede Premier League-klub har afvist. London-klubben meldes allerede nu klar, med et forbedret bud på 322 mio. kroner. Spilleren selv, har ifølge ESPN, meldt ud at han ønsker skiftet, da han gerne vil prøve kræfter med Premier League, og ikke mindst Champions League. Men med Aston Villa meget modstridende i forhandlingerne, skal ”Spurs” finde den store pengepung frem, for at en eventuel transfer ikke løber ud i sandet.

Tottenham har i dette vindue, ikke rørt meget på sig, og med i dag som sidste chance, skal klubben skynde sig for at finde en eventuel oprustning frem mod den kommende sæson, der for London-klubbens vedkommende fløjtes i gang lørdag eftermiddag ude mod Newcastle United.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik