Fodbold nyheder

Rooney: United mangler to spillere

Af Tobias Tange

Manchester City vandt Premier League i overbevisende stil sidste år, hvilket gør dem svære at fange ifølge Wayne Rooney.

19 point. Så stort var hullet mellem Manchester City på førstepladsen og Manchester United på andenpladsen i Premier League sidste år. Det betyder, at der er en del, der skal indhentes, hvis The Red Devils skal overhale The Citizens i næste sæson.

Det er noget, som den tidligere Manchester United anfører Wayne Rooney naturligt håber på, og ifølge angriberen mangler hans gamle klub en smule.

- Jeg tror, at det vil være svært efter den sæson, de (Manchester City red.) havde sidste år. De spillede noget flot fodbold, siger Rooney ifølge Skysports og fortsætter.

- Men jeg håber, at nogle kan fange dem, det ville være fedt. Forhåbentligt kan Manchester United. For det tror jeg dog, at United mangler to nye spillere.

Rooney var selv med til at vinde Premier League mange gange, mens han spillede på Old Trafford. Englænderen formåede også at slå rekorden for flest mål i den traditionsrige klub, hvor han scorede 253 mål i 559 kampe.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik