Fodbold nyheder

Officielt: Ronaldo skifter til Juventus

Af Daniel Pantic

Sommerens hidtil største transfersaga er endelig slut.

33-årige Cristiano Ronaldo skifter til Juventus. Det bekræfter Real Madrid på sin officielle hjemmeside. Transfersummen menes at være omkring 782 millioner kroner, og han bliver dermed den dyreste spiller i Juventus' historie. Ballon d'Or-vinderen forventes at få en fireårig kontrakt, som vil indbringe ham 223 millioner kroner om året. Det forventes også, at han gennemfører lægetjekket i næste uge.

Der har længe været problemer mellem Cristiano Ronaldo og Real Madrid-præsident Florentino Pérez, hvor den portugisiske superstjerne ikke har følt sig værdsat i Real Madrid, og dette har nu udløst transferen. Ronaldo kom til Real Madrid i 2009 fra Manchester United, og han nåede at score 450 mål og 131 assists i 438 kampe for "Los Blancos".

Real Madrid skal dermed ud at hente en erstatning. Neymar og Eden Hazard har længe været rygtet til Bernabéu, hvor Neymar har været førsteprioriteten for Real Madrid, men Paris Saint-Germain vil muligvis ikke sælge verdens dyreste fodboldspiller efter bare en enkelt sæson.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik