Fodbold nyheder

Marcotti: Derfor forlod Zidane Real

Af Mikkel Fuhr

ESPN-ekspert, Gabriele Marcotti, kommer med sit bud på årsagen bag Zinedine Zidanes chokerende exit i Real Madrid.

Blot fem dage efter at Zinedine Zidane førte Los Blancos frem til den tredje Champions League-triumf på stribe, annoncerede han igår, at han forlader posten som Real Madrid-manager.

Årsagen bag franskmandens pludselige exit har efterfølgende fået rygterne til at svirre, men ifølge ESPN-ekspert, Gabriele Marcotti, skyldes hans exit den spiller-rokade, som Real Madrid vil gennemgå de næste par sæsoner:

- Der var allerede i år tale om at bringe nye spillere ind for at genopfriske holdet, og jeg tror ikke at Zidane vil være en del af den transformationsproces.

Men også det konstante mentale pres som manager for et af historiens bedste klubhold beskriver Marcotti som en af årsagerne bag ‘Zizou's' afgang:

- Jeg tror ganske enkelt, at Zidane er træt og slidt på grund af det daglige pres, lige som Pep Guardiola var det efter hans fire sæsoner i Barcelona.

Hvem der skal overtage det ledige trænersæde efter den 45-årige franskmand, som vandt ni trofæer i løbet af sine tre år som manager på Bernabéu, er endnu uvist. Dog mener kilder tæt på Real Madrid, at Christian Eriksens manager i Tottenham, Mauricio Pochettino, er førstevalget for de spanske giganter.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik