Fodbold nyheder

Medie: Barça aktiverer frikøbsklausul

Af Tobias Tange

FC Barcelona skulle ifølge sport.com have udløst Clement Lenglets frikøbsklausul på cirka 220 millioner kroner.

Clément Lenglet har i denne sæson slået sit navn fast på den spanske fodboldscene og står nu til at kunne indkassere en stor transfer til de catalonske giganter fra FC Barcelona. Caldena Cope skriver, at catalanerne har udløst franskmandens frikøbsklausul, som skulle lyde på cirka 220 millioner kroner.

Sevilla har forsøgt at tilbyde den unge forsvarsspillere en ny kontrakt, men det har dog ikke hjulpet meget, da han allerede skulle have forhandlet en kontrakt på plads med Barça. Længden på den kontrakt skulle ifølge Cadena Cope være på 5 år.

Hvis handlen bliver gennemført, vil han komme til at kæmpe om spilletiden i midterforsvaret på Camp Nou med stjerner som Samuel Umtiti og Gerard Piqué samt den evigt skadede belgier Thomas Vermaelen og måske også Yerry Mina, hvis ikke Colombianeren forlader det spanske.

Lenglet har i denne sæson optrådt i 35 kampe i La Liga, hvor han har scoret 3 mål og assisteret yderligere et samtidig med, at han har spillet en stor rolle i klubbens vej mod kvartfinalen i denne sæsons Champions League.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik