Fodbold nyheder

BT: FCK vil have dansk landsholdsspiller

Af Simon Henneberg

Ifølge BT's oplysninger er FC København yderst interesserede i at hente Andreas Bjelland hjem til Danmark.

FC Københavns midterforsvar har haft en sæson under det, vi har set i de senere år. Konstellationen med Denis Vavro og Michael Lüftner har langt fra været dirkefri, om end det er blevet mere stabilt på det seneste. Dét ikke mindst fordi svenske Erik Johansson er blevet sin alvorlige skade kvit og derfor har henvist de to førnævnte spillere til bænken på skift.

Men ifølge BT's oplysninger er FCK-manager Ståle Solbakken stadig ikke tilfreds med sit forsvar. I den forbindelse kom det først frem i går, at normanden havde haft snakke med Östersunds-forsvareren Sotirios Papagiannopoulos. Nu hedder det sig så, at ”Løverne” er mere end interesserede i Brentfords 29-årige dansker Andreas Bjelland, som har kontraktudløb her til sommer.

Bulletinerne går imidlertid på, at den tidligere FC Nordsjælland-spiller først vil se, om ikke VM-slutrunden kan kaste en kontrakt af sig i en udenlandsk klub, der er højere rangeret end Brentford – gerne en Premier League-klub.

FC København er med andre ord ikke Bjellands førsteprioritet, men kommer der ikke et interessant nok bud på bordet efter VM, kan Ståle Solbakken og kompagni måske få fat i deres – på rygtebasis – ønskespiller.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik