Fodbold nyheder

- Harry Kane er en ærlig spiller

Af Martin Johansen

Den tidligere engelske landsholdsspiller Les Ferdinand tager Harry Kane i forsvar.

Internettet og de sociale medier er et grusomt sted. Det har Tottenhams Harry Kane måtte sande, efter han gjorde grav på et mål mod Stoke i Premier League.

Tottenham vandt kampen med 2-1 på noget, der i første omgang lignede to mål af danske Christian Eriksen. Ved målet til 2-1 slog danskeren et indlæg mod bagerste stolpe. Bolden sejlede uberørt gennem feltet og ind bag Stoke-målmand Jake Butland. Harry Kane var dog hurtig til at gøre krav på målet, da han signalerede, at han havde snittet den med hovedet. På tv-billederne var det umiddelbart svært at se berøringen, og Eriksen blev også noteret for scoringen. Kane var dog efterfølgende så sikker i sin sag, at man appellerede til det engelske fodboldforbund, der endte med at tilskrive Kane scoringen.

Sagen sluttede dog ikke der. Harry Kane er siden blevet kraftigt kritiseret for at "stjæle" målet og dermed være uærlig i sin jagt på at blive topscorer i Premier League. Den tidligere engelske landsholdsspiller Les Ferdinand er dog knapt så kritisk over for angriberen.

- Alle angribere havde gjort det samme som Kane. Hvis en angriber så meget som snitter bolden med håret, så vil de gøre krav på målet. Sådan er angribere indrettet. Jeg har arbejdet og kender Harry Kane, og han er et af de mest ærlige mennesker, jeg har mødt. Så hvis han siger, at han rørte den, så tror jeg på ham, udtaler Ferdinand til Sky Sports.

Harry Kane er med 26 scoringer lige nu fire scoringer efter Liverpools Mohamed Salah med 30 scoringer.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik