Fodbold nyheder

Medie: Mourinho vil sælge stopperpar

Af Mikkel Fuhr

De seneste kampe for Manchester United har været et niveau eller to under vanlig standard, hvilket har fået manager Jose Mourinho til at overveje fremtiden for et prominent stopperpar, skriver det engelske medie Daily Mail.

Manchester Uniteds Chris Smalling er en af to midterforsvarer, som manager Jose Mourinho har mistet tålmodigheden med, skriver Daily Mail. Den engelske stopper blev udsat for massiv kritik efter Manchester Uniteds nederlag til Newcastle søndag eftermiddag. Smalling var involveret i en kontroversiel seance, der resulterede i et gult kort for film, og på det efterfølgende frispark scorede Newcastle til slutresultatet 1-0.

Daily Mail mener også at vide at Mourinho ønsker at skaffe sig af med evighedstalentet Phil Jones, som scorede et selvmål i ‘The Reds' nederlag på 0-2 til Tottenham i slutningen af januar. Hvis hændelserne ikke taler for sig selv har den tidligere Manchester United-spiller og nuværende landstræner for det engelske kvindelandshold Phil Neville også påpeget problemerne:

- De seneste to kampe har Smalling og Jones været en katastrofe, siger han til Match of the Day 2 i søndags, og fortsætter:

- De blev totalt overmatchet imod Dele Alli og Harry Kane, og imod Newcastle skabte de en nervøs og usikker atmosfære i det bagerste geled.

Hvis Mourinho efter alt at dømme skiller sig af med de to engelske stoppere, har han udset sig franske Raphael Varane, som han var manager for under sit ophold i Real Madrid. Det andet transferemne er Leicesters Harry Maguire, som har været i fremragende form i indeværende sæson.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik