Fodbold nyheder

U21-landsholdet nægter at spille

Af Nicolaj Jacobsen

Det danske U21-landshold vil ikke gå på banen, før konflikten med DBU bliver løst.

Konflikten mellem DBU og Spillerforeningen er blusset op igen. Fredag valgte DBU at afbryde forhandlingerne, hvor det nu kun er økonomien, der adskiller parterne. Dermed er der endnu ikke fundet en aftale mellem DBU, kvindelandsholdet og U21-landsholdet.

I dag meddeler U21-landsholdets viceanfører Marcus Ingvartsen, at landsholdet ikke spiller igen, før der er fundet en løsning på konflikten.

- Vi spillere har taget et enormt ansvar og spillede endda uden en aftale på U21-landsholdet i sikker forvisning om, at DBU ville indgå en aftale med tilbagevirkende kraft. Men aftalen har vi stadig til gode og det vil ikke ske igen, at vi spiller uden en aftale, siger viceanfører Marcus Ingvartsen på vegne af Herre-U21-landsholdet til Spillerforeningen.

Udover U21-landsholdet har også Kvindelandsholdet meddelt, at man ikke spiller før der er fundet en kollektiv aftale. De to landshold er villige til at gå banen, i det øjeblik der er fundet en løsning.

- Spillerne på Kvindeseniorlandsholdet og Herre-U21-landsholdet håber på en snarlig løsning og har meddelt DBU, at spillerne selvfølgelig møder ind i landsholdslejren og spiller, så snart der er permanente kollektive aftaler på plads for de to hold, skriver Spillerforeningen på sin hjemmeside.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik