Fodbold nyheder

Real og Ronaldo rullede APOEL

Af Nicolaj Jacobsen

Real Madrid og APOEL stødte sammen i Champions League Gruppe H, hvor det blev til spansk favoritsejr.

Cyprioterne APOEL var onsdag aften på besøg hos Real Madrid i Champions League-gruppespillet. Værterne fik den bedst tænkelige start på jagten efter endnu et trofæ til samlingen, de kunne sende de cypriotiske gæster hjem med et solidt nederlag.

Kampens første 45 minutter startede som en rodet affære, hvor APOEL fik sine chancer. Efter 10 minutter fik de cypriotiske gæster et kæmpe tilbud foran Keylor Navas' mål. Desværre for gæsterne fik de ikke udnyttet chancen, og når man ikke udnytter sine chancer, så bliver man straffet på Santiago Bernabéu.

Efter at have misset tilbuddet måtte APOEL-spillerne se Ronaldo afslutte et fornemt kontraangreb. Den portugisiske superstjerne kunne sætte sidste fod på en kontra, hvor Gareth Bale fik sendt bolden fladt ind foran mål til Ronaldo.

Real Madrid fik stille og roligt mere styr på kampen i forhold til boldbesiddelse. Men APOEL kunne gå til halvleg velvidende, at de havde leveret en flot præstation på en svær udebane

Anden halvleg var knapt begyndt før Cristiano Ronaldo var på jagt efter mål nummer to. Desværre for Ronaldo og Real Madrid var portugiserens forsøg lige præcis ikke inde over mållinjen.

Ronaldo fik dog sin anden scoring.

Efter 50 minutter blev der dømt straffespark i APOEL's målfelt. Dette tog Cristiano Ronaldo sig stensikkert af. 2-0 til Real Madrid fra 11-meter-pletten.

Blot 10 minutter skulle der gå, før APOEL's nedtur på Bernabéu blev forværret. Denne gang var det spanske Sergio Ramos, som på akrobatisk vis fik sakset bolden i mål, efter Gareth Bale havde headet bolden på tværs i feltet til Ramos.

Cristiano Ronaldo var i kampens sidste fem minutter tæt på at kunne kalde sig selv for hattrick-helt. Men portugiseren måtte se sin tredje scoring blive dømt korrekt offside.

Det blev ikke til flere scoringer fra to-måls-Ronaldo og resten af Real Madrid. APOEL fik aldrig fod indenfor i anden halvleg og må derfor rejse hjem med et 0-3-nederlag i bagagen.

Real Madrid – APOEL 3-0 (1-0)
1-0: Cristiano Ronaldo ('12)
2-0: Cristiano Ronaldo ('51)
3-0: Sergio Ramos ('61)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik