Fodbold nyheder

Præsident: Cornelius-form et godt tegn

Af Daniel Zastrojevic

Atalanta-præsident Antonio Percassi er tilfreds med, at Cornelius og Petagna viser prøver på deres talenter med deres mål for Bergamo-mandskabet.

Søndag var en god dag for Andreas Cornelius, som scorede sit første Serie A-mål for Atalanta. Det skete i 2-1-sejren over Sassuolo, hvor danskeren stod for det udlignende mål.

Atalanta-præsident Antonio Percassi fortæller til den lokale TV-station Bergamo TV, at han er glad for Cornelius' og angrebspartner Petagnas form.

- Cornelius scorede et flot mål, men jeg er også glad for Petagna, der kom ind og scorede. Det er godt at have to angribere af den kaliber, og jeg ser deres form som et godt tegn.

I tre Serie A-kampe er det blevet til tre point for Cornelius' nye klub. Efter to svære kampe mod Roma og Napoli kom de første point i hus mod Emilia-Romagna-mandskabet. Percassi fortæller, at målet for "Dea" i denne sæson først og fremmest er at overleve.

- Vi vil gerne gøre en god figur i Europa League, men for os er hovedmålet at overleve i Serie A. Jeg håber, vi overlever. Jeg bliver ved med at sige det, men det er sandheden.

Atalanta spiller i morgen aften mod Everton på Mapei Stadium, hvor Sassuolo til daglig spiller deres hjemmekampe. "Dea"-hjemmebanen Stadio Atleti Azzurri d'Italia er ikke godkendt til europæisk fodbold, og derfor skal klubbens EL-kampe altså spilles 200 kilometer fra Bergamo.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik